Algemene voorwaarden

Verzorging:

Original Socap Hairextensions

De hairextensions zijn van zwart haar gemaakt. Om de blonde kleuren te bereiken is het haar eerst ontkleurt en vervolgens geverfd in de juiste kleur. Het is dus begrijpelijk dat de blonde extensions wat droog zijn en sneller pluizen. De hairextensions vragen dus enige aandacht en verzorging.

Verzorging van de extensions:
– Nooit de extensions aan de lucht laten drogen ( altijd droog fohnen)
– Als u gaat slapen het haar altijd samen binden (vlecht of staart). Dit om knopen te voorkomen.
– Een neutrale shampoo gebruiken.
– Een intensief masker gebruiken.
– U dient uw haar minimaal twee keer per dag borstelen. (met de zachte borstel)
– U kunt uw haar wel donkerder kleuren maar niet lichter.
– Na twee maanden de waxjes controleren op eventuele klitten.
– U verliest ongeveer 80 a 90 haren per dag en deze blijven in de wax zitten. Die haren kunnen elkaar kruisen waardoor er een knoopje ontstaat en deze dient u van elkaar scheiden.

Producten die niet gebruikt kunnen worden:

Shampoo met silliconen (bv fructis) ,fruitzuurhoudende shampoo, kleurshampoo, Andrelon laagjes accent shampoo of planten herbal essences.

Garantie:

Alleen op hairextensions die door Second Hair zijn ingezet.
Alleen als er meer dan 10 % van de geplaatste hairextensions in de eerste twee maanden uitvallen.

Let op!!

Original Socap extensions zijn gemaakt van echt haar. Het haar is afkomstig van Indiaanse mensen. De oorspronkelijke kleur was dus zwart. Om licht haar te verkrijgen is het haar langdurig chemisch behandeld (mishandeld). Het is dus ook niet voorkombaar dat de blonde extensions droger zijn en meer pluizen. Het is niet raadzaam om lichte extensions te mixen met de donkere omdat de blonde veel meer verzorging nodig hebben.

Algemene voorwaarden:

Het verzorgingsadvies maakt deel uit van deze algemene voorwaarden.

Hairextensions kunnen bij verkeerde verzorging of te lange draagtijd, schadelijk zijn voor uw eigen haar. Leef het verzorgingsadvies goed na en laat uw hairextensions niet langer dan 4 maanden zitten.

Indien het verzorgingsadvies niet wordt nageleefd is Secondhair Den Helder niet aansprakelijk voor schade aan het eigen haar dan wel aan de hairextensions.

Indien u uw hairextensions zelf heeft verwijderd dan wel door een derde heeft laten verwijderen is Secondhair Den Helder niet aansprakelijk voor eventuele schade aan uw eigen haar tengevolge van deze verwijdering of aan de schade aan de hairextensions. Alleen wanneer u de eventueel uitgevallen plukjes bewaard en meeneemt naar Secondhair Den Helder, heeft u garantie.

De garantie op hairextensions geldt alleen indien u de uitgevallen plukken door Secondhair Den Helder laat terugplaatsen. Kosten van derden ter zake van het terugplaatsen dan wel het plaatsen van nieuwe hairextensions door een derde of wijzigende en/of aanvullende behandelingen van uzelf of een derde worden aldus niet vergoed.

Indien blijkt dat sprake is van klachten of enige schade aan uw eigen haar dan wel aan de hairextensions dient u te allen tijde direct contact op te nemen met Second Hair Den Helder. Second Hair Den Helder zal in dit geval proberen de schade aan uw eigen haar dan wel aan de hairextensions te beperken.

Op het moment dat een derde uw hairextensions heeft behandeld dan wel heeft verwijderd vervalt de verleende garantie en is Second Hair Den Helder niet aansprakelijk voor deeventuele schade aan uw eigen haar dan wel aan de hairextensions.

Secondhair Den Helder kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade veroorzaakt door een verstoorde hormoonhuishouding, medicijngebruik, stress, zwangerschap, operatieve ingreep, allergische reacties dan wel andere omstandigheden welke van invloed kunnen zijn op de kwaliteit van uw eigen haar.